Харчування

                                  Рецепти

Рамен
Головні компоненти рамен - локшина і бульйон. Також в рамен можуть додаватися м'ясо, наприклад тясю, соління, яйця, норі і інші добавки.
Вариться бульйон для рамен. Основні типи бульйонів, використовувані для приготування: рибний (в основному з акулячих плавників або бульйон дасі (бульйон з рибного концентрату і сушених водоростей), або ж м'ясний бульйон (з яловичини, свинини або курятини). Майже в усі типи бульйонів при варінні додаються коріння , овочі та різні приправи.
За класифікацією бульйонів розрізняють 4 основних типи рамен: сио рамен (бульйон з додаванням солі), місо рамен (в бульйон додається місо), сію рамен (з добавкою соєвого соусу) і тонкоцу рамен (бульйон зварений на свинячих кістках, жирі і хрящах).
Окремо відварюється локшина.
У піалу викладається відварена локшина і заливається бульйоном. Зверху на локшину викладаються інші компоненти: тясю, яйця, соління та овочі, норі. Їдять рамен за допомогою паличок, також подається порцеляновий або фаянсовий ложка особливої ​​форми (т. Зв. «Китайська ложка»), щоб пити бульйон.


Данго
Для приготування 25 данго кульок (5 паличок) Вам знадобиться:

300 грам рисової муки (добре використовувати рисову муку: joushinko або shiratamako)
250 мл гарячої, але не киплячої води
 Гриль або сковорода гриль
Каструля
миска
5 бамбукових паличок або 5 довгих зубочисток
Етап перший:

Висипати рисове борошно в миску і залийте гарячою водою. Після все ретельно перемішайте до отримання однорідної маси. Рисове тісто повинно вийти м'яким і вологим (рисове тісто дуже відрізняється від звичного нам - пшеничного).

Етап другий:

Теперь розділіть всю масу на 25 кульок. Це можна зробити по-різному: або скрутіть з тіста довгу ковбаску і розділіть її на приблизно однакові 25 шматочків, або просто напросто відокремлюйте тісто із загальної маси на око. І кожен відокремлений шматочок скручуйте (скатуйте) в кульку долонями. Нічого страшного, якщо кульки вийдуть не рівними. Рисовому тесту не так-то просто надати ідеальну форму.

Етап третій:

Залийте воду в каструлю і закип'ятіть її. Після трохи підсадити воду. А за тим, помістіть все кульки данго в киплячу воду і варіть протягом 3-4 хвилин. Коли кульки зваряться, відразу ж помістіть їх в окрему миску з холодною водою!

Етап четвертий:

Поки рисові кульки остуджуються, приготуйте 5 паличок. Після одягніть кульки на палички по 5 штук на кожну. Це зробити не складно - за принципом шашлику! Просто нанизуйте кульку на «шампур», проробляючи дірочку в середині кульки.

Етап п'ятий:

Тепер підігрійте сковороду гриль або сам гриль (дивлячись, що Ви використовуєте) і покладіть на неї палички з кульками. Підсмажуйте кульки данго, постійно повертаючи їх, так щоб вони не підгоріли, але залишили підсмажені «позначки».

Поки Ви обсмажуєте кульки, підготуйте солодкий соус Мітараші. Це потрібно зробити заздалегідь для того, щоб кульки данго полити соусом поки вони гарячі. Так соус краще пристане (приклеїться) до кульок.



Немає коментарів:

Дописати коментар