неділя, 19 лютого 2017 р.

                 Тест "наскільки ти впевнений в собі"

Кожен день ми піддаємося психологічному тиску з усіх боків і важливо знати, наскільки сильна наша внутрішня позиція. Пройдіть цей тест і дізнайтеся рівень Вашої впевненості в собі на даний момент!
Виберіть в кожному блоці по одному зображенню, яке найбільше Вам подобається. Не аналізуйте, вибирайте те, на чому акцентуєте увагу в першу чергу.




Від 8 до 13 очок - Зараз ваш стиль поведінки залежить в першу чергу від думки оточуючих. Ви легко падаєте духом і з великими труднощами можете змусити себе займатися тим, що Вам не до душі. Вибиває з колії слово «треба». Недовірливість заважає налагоджувати відносини з людьми. Не можна сказати, що Ви - господар своїх рішень. При цьому Ви занадто чутливі, йдете на поводу у своїх емоцій.

Від 14 до 20 очок - Ви прагнете знайти свій шлях, хоча поки пливете все більше за течією. Здатні критично оцінювати свої вчинки. Так що оточуючі не можуть на вас вплинути, якщо у них немає достатньо переконливих для Вас аргументів. Якщо здоровий глузд підказує, що позиція, яку Ви захищали, Вам на шкоду, то Ви в змозі від неї відмовитися.
Від 21 до 27 очок - У глибині душі Ви вважаєте себе завжди правим і непогрішним. Але і Ви схильні до зовнішнього впливу. Є два-три значущих для вас людини, перед думкою яких Ви пасуєте і здаєте свої позиції. І все ж, володіючи раціональним і аналітичним мисленням, прагнете знайти золоту середину між власними поглядами і тими ситуаціями, які ставить перед Вами життя. Допомагає те, що інстинктивно ви вибираєте правильний шлях.
Від 28 до 34 очок - Вам дуже нелегко відмовлятися від своїх поглядів і принципів, навіть якщо Ви бачите, що не праві. Чим більше хтось прагне вплинути на Вас, тим сильніше опір. Але, швидше за все, за вашим зовнішнім завзятістю ховається не стільки упевненість в собі, скільки боязнь потрапити в неприємну ситуацію і «викликати вогонь на себе».
Від 35 до 40 очок - Якщо Ви щось взяли собі в голову, переконати неможливо. Ви жорстка людина, яка безоглядно йде до поставлених цілей. Але іноді Ви даремно спалюєте мости і потім потихеньку шкодуєте про це. Але той, хто добре Вас знає і передбачає Вашу реакцію, може вміло і непомітно направляти Ваші дії. Так що поменше впертості і прямолінійності, побільше кмітливості і гнучкості!

Немає коментарів:

Дописати коментар